O nama

Šta Vam nudimo!

Tri decenije iskustva

Katalozi

Pogledajte najnovije kataloge nas i naših partnera.

Najviši standardi

Dobavljači

Pogledajte koje svetske brendove zastupamo i čiji smo partneri već tri decenije.

Partnerski odnos

Klijenti

Veliki broj uspešno završenih poslova garant su kvalitetnog i brzo urađenog posla.

Ko smo mi?

Zastupnici svetski poznatih brendova

Sarađujući sa najeminentnijim svetskim brendovima kao što su: Hobart, Gico, Lainox... Omnipromet je za dvadeset i devet godina postojanja izgradio jedinstvenu mrežu dobavljača sa kojima ima veoma dobru saradnju i kontakte.

Oprema koju isporučuje naša kompanija je visokih performansi i ima sve neophodne sertifikate o kvalitetu: JUS, ISO, EEC, EQNET, CSQ... Takođe je prilogođena standardu HACCP, a sva oprema, koja je u direktnom dodiru sa hranom, prošla je neophodne sanitarne preglede. Na opremu koja je u ponudi, Omnipromet daje garanciju do 24 meseca, kao i garantovanu isporuku rezervnih delova do 10 godina.

<

Gradimo poverenje

Partnerski odnos

Naša usluga je kompletirana i obuhvata snimanje postojećeg stanja objekta, projektovanje, savete, instalaciju opreme. Kako bi ceo proces bio zaokružen naši serviseri će se pobrinuti da isporučena oprema valjano funkcioiše u garatnom i vangaratnom roku.

Omni promet se bavi uvođenjem HACCP sistema u kuhinji i restoranu, te kompletnim konsaltingom, što podrazumeva:

Preporuke i savete

Izrade jelovnika

Obuku osoblja

Pronalaženje osoblja

Mi postojimo zbog Vas

Tokom višedecenijskog postojanja Omnipromet se jasno opredelio da kvalitetom i pouzdanošću opreme koju isporučuje svojim kupcima, bude u samom vrhu u ovoj oblasti.

Special

Naš tim Vama na usluzi

Kompanija poseduje visoko obrazovan i stručan kadar koji već godinama prati svetske trendove u oblasti profesinalne opreme za ugostiteljske objekte, uvek Vama na usluzi. Naš tim se sastoji od: